Rólunk

A társaságra vonatkozó információk:

A társaság neve: Kisgép Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidítve: Kisgép Kft.

Cégjegyzék száma: 01-09-065005

Cégbíróság: Fővárosi Bíróság Cégbírósága

Adószám: 103-00600-2-41

Számlavezető pénzintézet:
Raiffeisen Bank Zrt.
Bankszámlaszám: 12010635-01733531-00100004

A társaság székhelye: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 21/b

Szerviz telephelye: 1136 Budapest, Pannónia u. 23.

Telefonszám: (1)349-4955

Email: kisgep@kisgep.hu

Web: www.kisgep.hu

Ügyvezető igazgató: Hutter Lajos


A Kisgép Kft. története:


Cégünk 1990-ben Budapest-belvárosi székhellyel alakult, 100 %-ban magyar tulajdonú társaságként. A cég jelenleg is 6 magyar állampolgár tulajdonát képezi.

Szervizünk a belvárosban könnyen megközelíthető helyen, jó parkolási lehetőséggel rendelkezik.

A kisgép KFT telephelyének alapterülete:

Iroda:101m2

Műhely:80m2

Raktár:140m2

Pince raktár:166m2

Ügyfélfogadó tér:50m2

A megalakuláskori 10 fős létszám azóta jól együttműködő csapattá fejlődött, amely képes a bővülő feladatokat - kis fluktuáció mellett egyre jobb munka­szervezéssel - megoldani.

Létszám összetétel:

3 műszerész

3 adminisztrátor

4 ügyfélfogadó

Jelenleg 25 alvállalkozó szervizzel rendelkezünk.

Eredményes üzleti kapcsolatot alakítottunk ki minden magyarországi megye­­székhelyen azon szervizekkel, melyek megfelelnek az üzleti és szakmai elvárásainknak. A szerződött szervizeinknek folyamatosan telje­síteni kell az elvárt minőséget, követve az általunk diktált innovációs irányvonalat.

A 10 éve folyamatosan fejlesztett számítógépes rendszerünk képes a napi követelmények dinamikus követésére és a biztonságos üzemelésre. Ennek köszönhetően ma már kétirányú számítógépes kapcsolatot tartunk fenn: egyrészt szállítóink, másrészt vevőink felé. Szervizeinkkel számítógépes rendelési és elszámolási rendszert működtetünk és szerződött gyártóink felé is elektronikus úton számoljuk el munkáinkat és bonyolítjuk rendeléseinket.

Szerviz partnereinkkel rendszeres elméleti és gyakorlati tréningen veszünk részt, így biztosítva a gyártók által nyújtott technikai ismeretek átadását, valamint az újonnan megjelenő modellek megismerését.

Tevékenységeink:

Szervizünk háztartási gépek javításával és tartozék, illetve alkatrész értékesítéssel foglalkozik.

Garanciális és garancián túli javítások, karbantartások elvégzése a fővárosi szakműhelyben, melyet a szerződött gyártók nem csak a javításhoz szükséges szerszámokkal, de ellenőrző berendezésekkel is elláttak.


Szervizpartnereinket alkatrészekkel, tartozékokkal látjuk el országos szin­ten, elektronikus rendelési és visszaigazolási rendszer alapján.

Közvetlen bolti értékesítésre kerülnek a partnereink által forgalmazott készülékekhez tartozó tartozékok és alkatrészek, valamint alkatrész után­pótlást biztosítunk az alábbi márkák javítási lehetőségéhez.

GLS csomagküldő szolgálattal egyedi szerződéses kapcsolatban állunk.

Márkaszervize vagyunk az alábbi márkák gyártóinak:

1992-től ROWENTA

1994-től BRAUN

1995-től TEFAL

2000-től MOULINEX, KRUPS

Referenciák:

Groupe SEB Central Europe

http://www.krups.hu/

http://www.rowenta.hu/

http://www.moulinex.hu/

Procter & Gamble


http://braun.braun.com/hu/home.html


Szakterületünkön, a háztartási készülék kategóriában a kereskedők számára bátran ajánlható, ügyfélbarát kiszolgálást tudunk biztosítani. Megrendelőink megelégedéssel használják az importőrök honlapján elhelyezett tartozék megrendelő bannereket, melyek segítségével további kiegészítőket, tartozékokat tudnak vásárolni jól bevált készülékeikhez az ország bármelyik pontjáról. Bizonyítja ezt az évről évre szaporodó és állandóan visszatérő ügyfelek száma.

Nemzetközi tapasztalatok

Cégünk számos külföldi gyártóval és forgalmazóval áll folyamatos kapcsolatban, a garanciális javítás és alkatrész beszerzés területén.

Magas színvonalú kiszolgálása ügyfeleinknek:

Belvárosi szervizünk ügyfélfogadó helyisége tágas, kultúráltan kialakított.

Ügyfélfogadó kollégáink egy időben három ügyfelet tudnak kiszolgálni, így a várakozási idő minimális, akár vásárlásról, akár javításról legyen szó.

Ügyfélfogadóinkat és műszerészeinket folyamatosan képezzük, hogy megfeleljünk az elvárásoknak.

Speciális szolgáltatásaink közül említést érdemel SMS értesítő rendszerünk, mely rendkívül hatékony és népszerű. Megrendelőink az elvégzett javításról azonnal értesülnek egy SMS üzenet formájában, mely tartalmaz minden fontos információt az átvétellel kapcsolatban.

Magas színvonalú kiszolgálása szervizpartnereinknek:

Partnereink  révén egyszerre 25 helyen tudunk ügyfeleink felé szolgáltatni, hiszen a gyors és pontos kiszolgálás számunkra rendkívül fontos tényező.

A kiszolgálás felgyorsítása végett szerződött alvállalkozóinktól e-mail-ben, és SMS-ben is elfogadunk megrendelést, így akár a javítás helyszínéről megrendelheti a szükséges alkatrészt, hogy közös ügyfelünknek minél rövidebb ideig kelljen nélkülöznie készülékét.

Magas színvonalú kiszolgálása megbízóinknak:

Megbízóink és ügyfeleink adatait rendszerünk bizalmasan kezeli.

Igény esetén a megbízóink részére az általuk forgalmazott, és a Kisgép Kft. által javított termékekről statisztikai kimutatást tudunk készíteni, a javításokkal illetve meghibásodásokkal kapcsolatban. Jelenlegi megbízóinknak, havonta, egyedi igényeiknek megfelelően, e-mail-ben biztosítunk adatszolgáltatást.

Külföldi és belföldi megbízóink megelégedettsége számunkra épp olyan fontos, mint vásárlóink kifogástalan kiszolgálása. Ezért hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk, a kölcsönös érdekek és a legjobb gyakorlat összehangolását tekintjük a legfontosabb szempontnak.

Ez érvényesül nem csak a munkánk minőségében, hanem a kialakított árpolitikánkban is.