Segítség termék kereséséhez

Üdvözöljük, jó helyen jár!

Amennyiben alkatrészt, vagy kiegészítőt keres, Braun, Krups, Moulinex, Rowenta, vagy Tefal készülékéhez.

Kérem szánjon rá pár percet, és olvassa el a segítséget, ami alapján biztosan olyan tartozékot vagy kiegészítőt fog vásárolni, ami nem csak a kép alapján hasonlít, hanem valóban a készülékéhez való.

A webáruház, hasonlóan a gépjármű alkatrészekkel foglalkozó szakoldalakéhoz, a pontos típus felől van felépítve, így ennek a tudása feltétlenül szükséges.

Amely terméket nem talál, nem biztos, hogy nem is létezik, lehet hogy további adat szükségeltetik hozzá, ami szakembert is igényel, kérem vegye fel a Kapcsolatot velünk:

Kisgép Kft.

1136 Budapest

Pannónia u.23.

+3613494955 Hétfőtől-Péntekig 8-17-órág, rendelését telefonon is leadhatja.

info@kisgep.hu


Termék keresése:

"Kereső" ablakon keresztül:

Legjobb pontosságot, a Típus vagy Referencia kódra, vagy Cikkszámra való keresés adja.

Kérjük olvassa le a készülékének az adattáblájáról a pontos típusszámot.


Típusszámok egyes gyártóknál:

Braun típusszám:

Mindíg négy jegyű, a Type felirat után következő, 3-mal, 4-gyel, vagy 5-tel kezdődő, csak számokból álló számsor, nem helyettesíthető csak modell névvel, de egyes esetekben, a pontos azonosításhoz, a modell név is szűkséges lehet.

Braun modell név: tetszőleges számú és karakterű, karakter sor, egyérertelműen nem azonosítja a készüléket, erre történő azonosítás nem ajánlott.


Krups, Moulinex, Rowenta, Tefal termékek Referencia kódja:

Mindíg az adattáblán található, Ref. szót követő, vagy vonalkód alatti szám és vagy, betű és szám karakter sorozat. Régebbi típusoknál csak számból áll, újabbaknál minimum kettő betű, 4-6 számból áll, amit per jel zár, amit követ 7-8 karakter. A per jelet követő karakterek szintén fontosak, altípust jelölnek, ami alkatrészeknél eltérést jelenthet. A  könnyeb áttekinthetőség miatt, a webáruházban megjelenített, és kereshető referenciaszám, az adattáblán található referencia első hat karaktere.


Cikkszámok:

Gyártón belül is eltérő lehet a struktúra, mindíg csak a hivatalos forrásból származó cikkszámot használja azonosításra, ilyenek lehetnek: gyártók hivatalos honlapja, eredeti használati utasítás, márka szerviz, pontos Típus/Referencia alapján megadott cikkszám.

Harmadik féltől, vagy nem gyártók által üzemeltetett weblapokról származó cikkszámmal való azonosítás, téves rendeléshez vezethet, amiért nem tudjuk vállalni a felelőséget.


Keresés több eredménnyél járt:

-Készülékét több altípusban is gyártották, ellenőrizze a pontos típus vagy referenciaszámot a készülékéről, és a felsorolásból válassza ki a megfelelőt.

Nincs találat:

-Nem jelenti azt, hogy nincs rá megoldás, kérjük írjon e-mailt az info@kisgep.hu címünkre, megadva a készülékének a pontos típus vagy referencia kódját.


"Gyártók-Kategóriák" menün keresztül:

Az oldal felépítése, a beépülési készülék oldalról van felépítve, az egyes Kategóriák a beépülési készülékek megnevezésének felsorolásai (Borotva, ...Vasaló).

A kategórián belül felsorolt készülékek, csak termék típusok amelyeknél nem található ár, a webáruházon keresztül csak tartozék található.

Kattintson a termék képére, vagy elnevezésére, a tartozékok megjelenítéséhez.

A termékek leírásai további információkkal is szolgálhatnak, kérjük azt is olvassa el, számos termék leírása, további alternatív terméket is tartalmaz, ami lehet csak csomagolási egység, vagy funkcionális különbség is, de a készülékével minden szempontból kompatibilis.


Archív termékek:

Amennyiben egy termék nem régiben megszűnt, de még van alternatív megfelelője a webáruházunkban, azokat nem töröljük azonnal, a termék alatt nem látható kosár és ár, de a leírás tartalmazhatja az új, alternatív termék cikkszámát, amire kattintva az elérhető termékhez juthat.