Regisztráció

2.1. Regisztráció

A Honlapon történő megrendelésnek nem feltétele a regisztráció.

A Megrendelő regisztrálni a Honlap jobb felső sarkában megtalálható „Regisztráljon” gombra kattintást követően vagy a vásárlási folyamat során megjelenő regisztrációs felület értelemszerű kitöltésével tud.  A regisztrációs felületen a következő adatokat kötelező megadnia a Szolgáltató részére:
Személyes adatok:
Név, (vezetéknév, keresztnév)
e-mail cím,
Telefonszám.

Cím adatok:
Irányítószám,
város,
utca név,
házszám,
ország,
megye.

A felhasználói fiók létrehozásához egy jelszó megadása is szükséges.

Ha a Megrendelő a megadott adatokkal kapcsolatban mindent rendben talált, akkor a regisztráció véglegesítéséhez a Megrendelőnek ezen a felületen található jelölőnégyzet kipipálásával el kell fogadnia az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat , majd a „Tovább” gombra kattintva tud regisztrálni.
A regisztráció sikeréről a Szolgáltató e-mailben tájékoztatja a Megrendelőt.

2.1.1. Regisztráció törlése

Megrendelő jogosult a regisztrációjának törlését kérni az info@kisgep.hu e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Megrendelő felhasználói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó vagy egyéb módon megadott adott (pl. hírlevél feliratkozás) adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

A felhasználói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Megrendelő a felelős. Amennyiben a Megrendelő tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.

Megrendelő vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.